EATING OUT

2019/11/08

Talk on designing well-being in places for food

The latest architectural trends show ever greater attention to spatial well-being, generated by a good design, from which the focus on food quality cannot be ignored. The experience of eating out is also a matter of sound, light and materials.

 

Vudafieri-Saverino Partners has been invited by Area to a talk on projects of places designed for food, with Archea Associati and Maurizio Lai Architects.

 

EATING OUT

November 14, 2019 - 6.00 pm
Neolith Urban Boutique

Milan, Piazza Santo Stefano, 10
 

Introduces and moderates

Raffaella Razzano | Kitchen Environment director

 

Speakers

Marco Casamonti | Archea Associati

Tiziano Vudafieri | Vudafieri - Saverino Partners

Maurizio Lai | Lai Studio - Maurizio Lai Architects

 

Participation is free, places are limited.

All participants will receive a copy of Area 166+ Eating Out as a gift

To register click here

 

 

Le ultime tendenze architettoniche mostrano una sempre maggiore attenzione al benessere spaziale, generato dalla buona progettazione, dal quale il focus sulla qualità dei cibi non può prescindere. L’esperienza del mangiar fuori è anche una questione di suono, luce e materiali.

 

Vudafieri-Saverino Partners è stato invitato da Area ad un talk sul progetto dei luoghi per il cibo, con Archea Associati e Maurizio Lai Architects

EATING OUT
Progettare il benessere nei luoghi per il cibo
14 novembre 2019 - Ore 18.00
Neolith Urban Boutique Milano
Piazza Santo Stefano, 10

 

Introduce e modera:
Raffaella Razzano | direttore Ambiente Cucina
Intervengono:
Marco Casamonti | Archea Associati
Tiziano Vudafieri | Vudafieri – Saverino Partners
Maurizio Lai | Lai Studio - Maurizio Lai Architects

 

La partecipazione è gratuita, ma i posti sono limitati.
Tutti i partecipanti riceveranno in omaggio una copia di Area 166+ Eating Out
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